sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

How have I been lately?

  #kesätuli ja huomasin että viime kesän vaatteet on vähän liian isoja. Reilu 10 kiloa ja tossa näkyy ero. Sama ongelma on ollut mm. shortsien kanssa ja mekot ja topit on ihan liian isoja kainaloista. Kolme ikean kassillista vaatteita odottaa uutta omistajaa.


 #questbar ehkä paras välipala ikinä, jos ei oo paikkaa säilyttää ruokaa kylmässä tai jos on oikeesti kiire. Mun ultimate suosikki questbareja on toi valkosuklaavadelma ja oreokeksi. Namnam, fitnesstukusta saa ainakin ostettua näitä.


 #proteinpancake = 1 kauhallinen vanilijaprodea, banaani ja kaks valkuaista.



 #shoelover juoksukengät, jumppakengät, salikengät. Need I say more? Tai no itseasiassa noiden salikenkien ostoprosessista aion vielä joku päivä avautua täällä.

  

  #perustreeniruoka tontsaa. pakastevihanneksia ja tummaa riisiä. Koska oli pyhäpäivä (tää on pääsiäiseltä) nii söin jälkkäriks pakastettuja banaaniviipaleita joiden välissä oli maapähkinävoita namnam.







#mugcake ja #meloonit 2 mukikakkua = 1banaani, 1 muna, 1rkl kookosjauhoa ja pari mustikkaa. Jaetaan mössö kahteen mukiin ja mikroon kunnes mössö on kiinteetä. Sen lisäks meloonia namnam.
 
 #hiilarimössö aka #overnightoats kaurahiutaleita, mantelimaitoa, banaani, maapähkinävoita ja päällä mustikoita.
 #chiapudding chiasiemeniä, mantelimaitoa, raakakaakaojauhoa, agavenektaria, päällä banaania, mustikoita ja manteleita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti