torstai 15. elokuuta 2013

Turhaa työtä

13.7.

15.8
Kerroinkin jo että vituttaa. No nyt vituttaa vielä enemmän. Ei mitään muutosta kuukaudessa. En tiedä edes enää miks raahaudun joka vitun päivä salille ja miks en vaan mee ostaa irtokarkkeja. Oon nähtävästi ikuisesti läski joka tapauksessa nii miks kiduttaa itteensä? Oon nähtävästi ruskettunut. Jee. Siinä se ainut ero olikin.

P.s. Meijän vaaka hajos. Se näyttää aina 2.2kg vaikka olis tyhjänä. Kivakiva.

2 kommenttia:

  1. Voi ei, harmi kun oot noin pettynyt. :( Ymmärrän kyllä, itekin olisin jos tulosta ei tuu niin kuin odottaa. Mut toisaalta kato nyt vaikka tota sun sivupalkkia, koko ajanhan se paino on tullut alas. Ja aattele niin, että vaikka paino jumittaa, niin ei se liikunta ja terveellinen ruoka hukkaan mene, vaan teet itelles hyvää sisältäpäin. Sitten kun paino taas suostuu laskemaan, niin näyttää taas paremmalta kuin ilman treeniä.

    Kannattaa myös tarkistaa omat syömiset ja jos niissä ei oo erityisesti mitään parannettavaa niin sit ei auta ku ootella. Höh, en mä osaa sanoo mitään järkevää (itekin sellanen hätähousu tulosten suhteen). Mut älä luovuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oon jo luovuttanut sen suhteen että laihtuisin joskus :( Tosiaan syön sen 1600kcal, joten en tosiaankaan pysty siitä yhtään nipistämään, koska mul on tapana pyörtyillä, jos en saa tarpeeks ravintoa. Viimeks keskiviikkona pumpissa pyörryin, että että... -.-' Harkitsen tosin tällä hetkellä paastoa, pyörtyilen vaikka sit... :/

      Poista